Historische Kring Stad Muiden
Home
Historie Muiden
Rondleidingen
Muiden in Beeld
Villa Amuda
HKSM Shop
Websites
Contact

Stadswandeling met gids

Het is beperkt mogelijk in Muiden een stadswandeling te maken o.l.v. een gids. Dit is echter alleen mogelijk op een bepaald aantal dagen.

Wilt u zo een wandeling, neem dan contact op met 0294-264569. De kosten bedragen voor een groep tot 10 personen 35 euro. Voor grotere groepen 4,00 euro p.p. Groepen van meer dan 20 personen kunnen, omdat zij worden gesplitst, heel beperkt worden rondgeleid. Wanneer wij geen oplossing kunnen vinden kunt u gebruik maken van de "papieren rondleiding" hieronder.

Stadswandeling zonder gids

Er is een stadswandeling door Muiden verkrijgbaar, bestaande uit een routebeschrijving met routekaart, een beknopt overzicht van de Muider historie en een lijst van de belangrijkste monumenten met een korte toelichting.
Een voorproefje van de stadswandeling kunt u hieronder downloaden.

Voorproefje stadswandeling Stad Muiden (175 kB)

Deze stadswandeling kunt u bij het secretariaat van de HKSM kopen, gedurende iedere zaterdag (uitgezonderd de maanden juli en augustus) van 11.30 uur tot 13.00 uur in het Muizenfort, Vestingplein 1 te Muiden.
De verkoopprijs van deze stadswandeling bedraagt € 1,25.

De stadswandeling kunt u ook bestellen en per post toegestuurd krijgen. Maakt u hiervoor het bedrag van € 2,03 (€ 1,25 + € 0,78 portokosten) over op bankrekeningnummer:
NL38 RABO 0343 1913 85 ten name van HKSM te Muiden, onder vermelding van 'SW' en uw adres. Wilt u dan gelijk een email sturen naar info@hksm.nl dat u een wandeling aangevraagd hebt.

Bordjesroute rondleiding (gratis)
Download nu gratis de bordjesroute, deze leidt u langs de historische panden in Muiden die voorzien zijn van informatiebordjes over de geschiedenis van het pand.  
Download bordjesroute rondleiding Word (98 kB)

Kijkt u voor nog meer artikelen bij de HKSM Shop.